Доставка на поръчки

Онлайн страницата на фирма „Ивифарм ЕООД – продукти за здравето подходящи за деца и възрастни“ доставя на територията на Република България чрез куриерски фирми Спиди и Еконт Експрес. През нашия oнлайн магазин https://ivipharm.com/shop/ може да направите Вашата поръчка онлайн – 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата лесно, интуитивно и само с няколко стъпки:

Как да поръчате?

Стъпка 1: Изберете желания продукт.
Стъпка 2: Попълнете необходимите данни за получателя.
Стъпка 3: Начин на плащане.

Всяко връщане на стока до Ивифарм ЕООД е за сметка на клиента. Ивифарм ЕООД си запазва правото да удължи срока за доставка или отмени доставка при възникнал проблем с поръчка. Клиента ще бъде предварително уведомен за това. При плащане с наложен платеж, стойността на доставката се формира въз основа на общата сума по наложения платеж, такса за SMS известие и дали ще бъде до офис на куриерската фирма или до конкретно посочен адрес.

Условия за поръчка и доставка:

  • Всеки клиент на Ивифарм ЕООД, който е избрал да поръча и закупи продукти от сайта ни https://ivipharm.com/shop/ е необходимо да посочи (Име /на кирилица/, офис на Еконт или Спиди /точен адрес, телефон, имейл адрес).
  • След като получим известието за вашата поръчка, ние ще се свържем с Вас, за да уточним всички подробности за поръчания продукт и да получим потвърждение от Вас. След потвърждение, поръчката Ви ще бъде доставена в срок от 2 до 7 работни дни. Доставки не се извършват в неделя и официални празници.
  • Преди празници са възможни закъснения, моля предварително попитайте дали доставката ще е възможна в срок.

Начини на плащане

  1. Наложен платеж
  2. Банков превод *опция
    /ако желаете да платите по банка, моля да ни уведомите предварително, за да ви изпратим нужните детайли/

Ивифарм ЕООД | ул. Букет 25, 1618 гр. София, България | office@ivipharm.com

Към началото
error: Съдържанието е защитено !!!