Herba Flora

Ние сме изключителен представител на компанията „Херба Флора“ – производител на натурални продукти от Азербайджан. Тя започва да работи на 25 май 1998 г. От началото до наши дни фирма „Херба Флора“ прилага нови технологии за производството на висококачествени продукти. В резултат на това компанията вече разполага с над 195 продукта базирани изцяло на натурални съставки. Сред тях са и сиропите от серията НАТ – Натурален.

„Херба Флора“, непрестанно обучава специалистите и проучва възможностите за производство на нови продукти. „Херба Флора“ е предоставила своята база за обучение на студентите от Фармацевтичния факултет на Азербайджанския Медицински Университет. Фирма „Херба Флора“ работи в съответствие с международната система за управление на качеството ISO 9001: 2015. През 2015-та година е подписана Съвместна декларация за стратегическо партньорство между България и Азербайджан.

Сиропите от серията НАТ – над 99% натурални – идват от Азербайджан. Наричат Азербайджан Перлата на Близкия изток. Азербайджан се намира там, където Източна Европа среща Ориента – в географският регион наречен Мала Азия – хубави плажове и примамващи планини. Планините на Азербайджан са диви, изключително красиви и чисти, а пейзажът напомня досущ на Алпите и на Балканите в Европа.

В Азербайджан има повече от 8000 реки, голямо богатство от минерални извори и един от най-чистия въздух който може да се диша. Докато се разхождаш из полянките в краката си ще видиш планинска самардала, жълт кантарион, мащерка, мента, чубрица и още куп билки. Сред високите планини са сгушени малки и китни селца, далеч от градската суета и без промишлени производства. Там животът не се е променил особено през 20-ти век. Местните жители произвеждат съвсем сами голяма част от необходимите им продукти, които са изцяло натурални. Тук думи като консерванти или оцветители са все още нещо непознато и не присъстват в екологично чистите храни на местните жители.

Към началото
error: Съдържанието е защитено !!!